Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا، شب گذشته در سالن ارکیده تماشاخانه شهرزاد نمایش «ماه و پلنگ» به کارگردان وحید زارعی اولین اجرای خود را با حضور قطب‌الدین صادقی تجربه کرد.

قطب‌الدین صادقی کارگردان مطرح تئاتر که مهمان ویژه مراسم افتتاحیه این نمایش بود پس از اتمام اجرای «ماه و پلنگ» طی سخنانی با ارائه اطلاعات و آماری دقیق از وضعیت کولبران کشور اظهار داشت: کولبری شغلی است که مردم کردستان به اجبار آن را انتخاب کرده‌اند وگرنه این کار یک درمان موقت برای اقتصاد بیمار است که خود در آینده تمام پتانسیل بالقوه این منطقه برای شکوفایی در صنعت و کشاورزی را از بین می‌برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صادقی در ادامه گفت: من به مدت یک سال تحقیق مفصلی درباره کولبران داشتم و بعدها نمایشنامه‌ای درباره این شغل پر خطر نوشتم و در شهرهایی مثل سنندج روی صحنه رفت که امیدوارم شرایط فراهم شود و این نمایش در پایتخت نیز اجرا شود. حقیقت این است که زندگی کولبران بسیار سخت است، در بین آنها افرادی اعم از مهندس، معلم و بی‌سواد دیده می‌شود که به دلیل عدم تأمین مسائل معیشتی‌شان مجبور به انجام این کار پر خطر شده‌اند. کولبران نه تنها در معابر سعب‌العبور با بارهایی سنگین عبور می‌کنند بلکه در بسیاری از راه‌هایی که این هموطنان‌مان قدم می‌گذارند مین وجود دارد.

وی افزود: قطعاً باید برای این وضعیت اسف‌بار فکری شود و به تازگی آقای رئیسی به استان کردستان سفر کرده و اعلام کرده‌اند که این وضعیت باید ساماندهی شود.

صادقی در پایان درباره نمایش «ماه و پلنگ» گفت: نمایش «ماه و پلنگ» یک نمایش متفاوت درباره زندگی کولبران است. در این نمایش بیشتر به رابطه‌ عاشقانه یک کولبر توجه شده و در این اثر شاهد نگاه متفاوتی هستیم. زندگی کولبرها بسیار سخت و دردناک است و امیدوارم نمایش‌ها و آثار هنری بیشتری برای پرداختن به زندگی کولبران کشورمان ساخته شود.

«ماه و پلنگ» هر شب ساعت 21:45 در سالن ارکیده تماشاخانه شهرزاد به روی صحنه می‌رود.

عوامل و مشخصات این نمایش به شرح زیر است:

نویسنده و کارگردان: وحید زارعی

بازیگران: وحید زارعی، ناهید محمودی، حامد اسدی

تهیه کننده: محمد هادی شاه نظر

گروه کارگردانی 

دستیار اول کارگردان و برنامه ریز: علی زارعی

مدیر صحنه و منشی صحنه: فاطمه رضایت

گروه موسیقی

سرپرست گروه: پندار پورکمیلیان (زند)

نوازنده تار، سه تار: پندار پورکمیلیان

نوازنده تنبور، دف: حسین واحدی

نوازنده کمانچه: آمنه ترک زاده

نوازنده تمبک: فاطمه بندی

اسپرینگ درام و آواز: بهناز بوذرجمهری

گروه طراحان

طراح گرافیک و نامواره: سیاوش فرحی

طراح صحنه و لباس: وحید زارعی 

طراح نور: علی زارعی

عکاسان: فرناز رستم زاده، سارا قدری

ساخت تیزر و فیلمبردار: هانیه پیرهادی

مدیر تولید: علی زارعی 

مدیر رسانه ای و روابط عمومی: علی ناصری

مدیر بخش خیریه و حمایت از کودکان مبتلا به سرطان: حانیه احمدی

خلاصه: ماه و پلنگ قصه زندگی کولبری ست از کولبرهای مرز کردستان که در تنهایی خود عاشق ماه میشود و این رابطه عاشقانه و عشق نافرجام او را به کام مرگ میکشاند...

خبرنگار: علی ناصری

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استان کردستان روابط عمومی عشق فرهنگ و هنر مرگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۹۶۸۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گروه های جشنواره هنرهای نمایشی مازندران معرفی شدند

به گزارش خبرگزاری مهر، مرحله استانی نوزدهمین جشنواره هنرهای نمایشی کودکان و نوجوانان در سطح استان مازندران با شعار «این صحنه خانه‌ماست» در بخش‌های نمایش (صحنه، عروسکی، زنده- عروسکی)، نمایش خلاق (نمایش کتابخانه‌ای، بازی نمایش) و نمایشنامه‌نویسی، ۲۰ اردیبهشت برای شرکت‌کنندگان ۱۲ تا ۲۲ سال و بزرگسالان برگزار می‌شود.

داوری مرحله استانی این جشنواره را سید رضا عمرانی نسب، مهیار هزار جریبی و فاطمه بزرگی از هنرمندان حوزه نمایش این استان بر عهده دارند.

بر اساس نظر هیأت داوران، گروه‌های نمایشی دختر بوته گوجه فرنگی به کارگردانی ناهید دادخواه از ساری، نمایش من دیگه خوابم نمیاد به کارگردانی محسن عظیمی پویا از مرکز فرهنگی هنری شماره ۲ چالوس، نمایش چه حکمتی است در این مردن به کارگردانی محمد جواد ملک محمودی از گلوگاه، نمایش جادوی سیاه به کارگردانی سمانه غزاییان از مرکز فرهنگی هنری بهشهر و نمایش آبگیری برای زندگی به کارگردانی رضا اسماعیل زاده از مرکز فرهنگی هنری رامسر به مرحله استانی راه یافتند.

کد خبر 6089511

دیگر خبرها

  • نکوداشت اکبر زنجان‌پور همراه با شرم و حیای نوید محمدزاده
  • لیلا بلوکات با «خارشتر» به صحنه تئاتر می‌آید
  • انتقاد بازیگر قدیمی به جیغ و دست و هورا در شب آخر عروسک‌خونه
  • جشنواره «عروسکخونه» برگزیدگان خود را شناخت/ تجلیل از حسن دادشکر و عادل بزدوده
  • آغاز پیش‌ فروش بلیت اجرا‌های «امشب به صرف بورش و خون»
  • آغاز پیش‌فروش بلیت اجراهای خرداد «امشب به صرف بورش و خون»
  • «رخ» از مسکو جایزه گرفت/ جایزه بزرگ جشنواره مراکش برای «برنده‌ها»
  • گروه های جشنواره هنرهای نمایشی مازندران معرفی شدند
  • ساخت و اجرای کابوس‌هایتان را به «کابوس‌مند» بسپارید
  • نکونام بازیکن حاشیه‌ساز استقلال را تنبیه نکرد!